Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZPRÁVIČKY

arr3Vítejtev našem internetovém antikvariátě. Dnes můžete vybírat z více než 6700 titulů, další máme skladem a... arr3Zásilkovna.czUšetřete peníze za dobírku a využijte služeb ZASILKOVNA.CZ. Je to jednoduché! Vytvoříte objednávku,... arr3!!!!!!!!! VÝPRODEJ !!!!!!! Knihy za 10,- Kč!Větráme sklad, pro všechny knihy za 10,- Kč klikněte ZDE... arr3We sell all goods ABROAD!WIR VERKAUFEN UND VERSENDEN INDS AUSLAND. Zahlung im Voraus auf das Bezugkonto. Bestellen sie den...

DÁLE NABÍZÍME

naše cena 450,00 Kč (19,57 EUR)
skladem
naše cena 1 400,00 Kč (60,87 EUR)
skladem
naše cena 1 250,00 Kč (54,35 EUR)
skladem

ZEPTÁME SE VÁS

Jakou možnost platby nejraději využíváte?

Dobírka 50% On-line bankovní převody 13% Platební karty 16% Bankovní převody 20%

VÝKUP

Miroslav Haluza
Náchod a široké okolí
tel: +420 608 811 683
PLATÍME HOTOVĚ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ANTIKnihy.cz - Miroslav Haluza, se sídlem Čechova 1583, 54701 Náchod, IČ 45927367, Evidován u ObŽÚ Náchod pro maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů